Bruidsauto huren Limburg

Woon jij in Limburg of ga je in Limburg trouwen en zoek je een bruidsauto? Dan hebben wij misschien wel de oplossing voor je: huur onze Fiat 500 voor die ene hele bijzondere dag samen. Witteblikjes komt zelf uit het pittoreske Mook, één van de meest Noordelijke plekjes van Limburg, gelegen aan de Maas. het ligt net 10 kilometer onder Nijmegen en is via de A73 heel goed te bereiken. 

Je kunt de Fiat 500 zelf bij ons ophalen en na je bruiloft weer terugbrengen. Mocht het makkelijker voor je zijn als wij de klassieke oldtimer komen brengen (en ophalen), kan dat natuurlijk ook. We rekenen een bedrag van 40 cent per kilometer voor het brengen van de Fiat en/of ophalen.

We kunnen ons best voorstellen dat je nog een aantal vragen hebt over de huur van deze klassieke schoonheid. Schroom niet, en kom bij ons in de lucht. Op deze pagina vind je hier al een aantal veelgestelde vragen door andere bruidsparen. Mocht je vraag er nog niet bij staan, stuur ons een Whats’appje of ouderwets bellen of mailen mag natuurlijk ook. We kijken uit naar je reactie!