Veel Gestelde Vragen

We kunnen ons goed voorstellen dat je nog vragen hebt.
Hieronder hebben we de  vragen opgenomen die we van andere gasten krijgen. Mocht je vraag er desondanks niet bijstaan, kun je ons altijd mailen, bellen of WhatsAppen via 06-41781722.
We helpen je graag verder!

Uiteraard kun je de Fiat ook huren voor een mooi dagje toeren, of misschien wel voor een gala of fotoshoot. 

Category: Reserveren

Als de Fiat niet verhuurd is, kun je de auto vooraf bezichtigen. Stuur ons even een berichtje op welke dag je wilt langskomen, dan ontvangen je we graag persoonlijk.

Categories: De auto, Reserveren

We verhuren de auto per dag. Maar je kunt de auto natuurlijk ook langer dan één dag huren. En hoe langer je de auto huurt, hoe voordeliger het wordt.

Category: Kosten

Onze klassieke Fiat 500 is in hele mooie staat. En we zorgen er voor dat hij helemaal blinkt op het moment dat je de auto komt ophalen.

Wat dacht je!? Als je wilt, krijg je bij de Fiat 500 een mooi touwtje met klinkende witte blikjes. Geef het even aan in je reservering, dan leggen wij de blikjes voor je klaar in de kofferbak.

Voorin kun je ruim met z’n tweeën zitten. En het verbaasd veel stellen hoe ruim de auto voorin is. Dus ook als een van jullie lang is, past het over het algemeen prima. En achterin is er nog plek voor twee personen, bijvoorbeeld de bruidsjongens (of meisjes natuurlijk). 

Category: De auto

Je bent er op tijd bij! Ja, natuurlijk kan dat. Geef ons de datum door, en we reserveren die optie voor je.

Category: Reserveren

Je wilt op zo’n dag geen gedoe. We zorgen ervoor dat de auto (en jullie als inzittenden) volledig verzekerd zijn. Dus mocht je toch het paaltje van het stadhuis raken, dekt de verzekering de schade.

Categories: De auto, Kosten

Het huren van de Fiat 500 is 189 euro per dag. Voor die prijs kom je de auto zelf ophalen. Uiteraard kunnen we de auto ook voor je deur afleveren. Afhankelijk van je gewenste locatie, rekenen we dan een extra bedrag voor het afleveren van de auto. Binnen een straal van 50 kilometer is dat 50 euro. En dat geldt natuurlijk ook voor het ophalen: als het jullie beter uitkomt, dat wij de auto bijvoorbeeld op de trouw lokatie ophalen, doen we dat graag. Heb je nog andere vragen? Aarzel niet en stuur ons een bericht of Whats’app. We reageren zo snel als mogelijk op je vragen.

Categories: Kosten, Reserveren

De Fiat is geboren in 1969 en is net iets minder snel dan een Tesla. Maar dat wil niet zeggen dat de klassieker de snelweg niet op kan. Je kunt dus zonder zorgen een stukje snelweg meenemen op je route. Maar eerlijk gezegd, voelt hij zich wel meer thuis op kleine provinciale weggetjes.

Category: De auto

En of je zelf mag rijden! Wat is er leuker om met z’n tweeen bij het stadhuis of de Kerk aan te komen? En als je over een rijbewijs beschikt, heb je toch helemaal geen chauffeur nodig! Op het moment dat je de Fiat 500 komt ophalen, leggen we je natuurlijk uit hoe alles werkt.

Category: De auto

Weet je al genoeg en ben je klaar om weer een item van je To Do lijst af te strepen?