Veel Gestelde Vragen

We kunnen ons goed voorstellen dat je nog vragen hebt.
Hieronder hebben we de  vragen opgenomen die we van andere gasten krijgen. Mocht je vraag er desondanks niet bijstaan, kun je ons altijd mailen, bellen of WhatsAppen via 06-41781722.
We helpen je graag verder!

Als de Fiat niet verhuurd is, kun je de auto vooraf bezichtigen. Stuur ons even een berichtje op welke dag je wilt langskomen, dan ontvangen je we graag persoonlijk.

Categories: De auto, Reserveren

Voorin kun je ruim met z’n tweeën zitten. En het verbaasd veel stellen hoe ruim de auto voorin is. Dus ook als een van jullie lang is, past het over het algemeen prima. En achterin is er nog plek voor twee personen, bijvoorbeeld de bruidsjongens (of meisjes natuurlijk). 

Category: De auto

Je wilt op zo’n dag geen gedoe. We zorgen ervoor dat de auto (en jullie als inzittenden) volledig verzekerd zijn. Dus mocht je toch het paaltje van het stadhuis raken, dekt de verzekering de schade.

Categories: De auto, Kosten

De Fiat is geboren in 1969 en is net iets minder snel dan een Tesla. Maar dat wil niet zeggen dat de klassieker de snelweg niet op kan. Je kunt dus zonder zorgen een stukje snelweg meenemen op je route. Maar eerlijk gezegd, voelt hij zich wel meer thuis op kleine provinciale weggetjes.

Category: De auto

En of je zelf mag rijden! Wat is er leuker om met z’n tweeen bij het stadhuis of de Kerk aan te komen? En als je over een rijbewijs beschikt, heb je toch helemaal geen chauffeur nodig! Op het moment dat je de Fiat 500 komt ophalen, leggen we je natuurlijk uit hoe alles werkt.

Category: De auto

Weet je al genoeg en ben je klaar om weer een item van je To Do lijst af te strepen?