Veel Gestelde Vragen

We kunnen ons goed voorstellen dat je nog vragen hebt.
Hieronder hebben we de  vragen opgenomen die we van andere gasten krijgen. Mocht je vraag er desondanks niet bijstaan, kun je ons altijd mailen, bellen of WhatsAppen via 06-41781722.
We helpen je graag verder!

We verhuren de auto per dag. Maar je kunt de auto natuurlijk ook langer dan één dag huren. En hoe langer je de auto huurt, hoe voordeliger het wordt.

Category: Kosten

Je wilt op zo’n dag geen gedoe. We zorgen ervoor dat de auto (en jullie als inzittenden) volledig verzekerd zijn. Dus mocht je toch het paaltje van het stadhuis raken, dekt de verzekering de schade.

Categories: De auto, Kosten

Het huren van de Fiat 500 is 189 euro per dag. Voor die prijs kom je de auto zelf ophalen. Uiteraard kunnen we de auto ook voor je deur afleveren. Afhankelijk van je gewenste locatie, rekenen we dan een extra bedrag voor het afleveren van de auto. Binnen een straal van 50 kilometer is dat 50 euro. En dat geldt natuurlijk ook voor het ophalen: als het jullie beter uitkomt, dat wij de auto bijvoorbeeld op de trouw lokatie ophalen, doen we dat graag. Heb je nog andere vragen? Aarzel niet en stuur ons een bericht of Whats’app. We reageren zo snel als mogelijk op je vragen.

Categories: Kosten, Reserveren

Weet je al genoeg en ben je klaar om weer een item van je To Do lijst af te strepen?