Fiat 500 oldtimer huren

Fiat 500 oldtimer

Als je op zoek bent naar een oldtimer voor je bruiloft, heb je natuurlijk best veel keus. Een mooie klassieke witte Fiat 500 huren is misschien wel een van de beste keuzes die je kunt maken: Als we het over een fotogenieke auto hebt, is het wel een Fiat 500. Naast het feit dat het een plaatje van een auto is, heeft onze Fiat een open dakje, zodat je bij een zonnige trouwdag nog eens extra kan genieten van de rit.

En ben je lang hoef je je ook geen zorgen te maken. Zo’n Fiat 500 lijkt misschien klein, maar ben je niet langer dan 2 meter, zit je meer dan prima achter of naast het stuur. Dus zijn jullie op zoek naar een mooie oldtimer om te huren voor je trouwerij? 

We kunnen ons best voorstellen dat je nog een aantal vragen hebt over de huur van deze klassieke schoonheid. Schroom niet, en kom bij ons in de lucht. Op deze pagina vind je hier al een aantal veelgestelde vragen door andere bruidsparen. Mocht je vraag er nog niet bij staan, stuur ons een Whats’appje of ouderwets bellen of mailen mag natuurlijk ook. We kijken uit naar je reactie!